بهداشت حرفه ای
بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست.

نود درصد سوسیس و کالباسها غیر استانداردند

بسيار مهم
 
 
 
خواهشمندیم تا میتوانید دیگران را آگاه کنید:

بنمایه اصلی این خبر تارنماهای خبری معتبر همچون تارنمای "تابناک" می باشد :


فرستنده این خبر (آیدا دستیاری) گفته است : پیش از این از دیگران شنیده بودم ولی باور کردنش کمی سخت بود تا اینکه این رخداد برای یکی از آشنایانم که خانمی است و ١٠٠%‌ بهش اطمینان دارم پیش آمد:

چند روز پیش این خانم با شوهرش در منطقه چیذر تهران با ماشین حمل مواد(مثل ماشینهای مخصوص حمل مرغ و گوشت)تصادف میکنند...راننده ماشین بزرگ که مقصر بوده به دوست ما میگوید یک میلیون تومان به شما میدهم ولی به پلیس اطلاع ندهید!!! اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد!!!

دوست من و شوهرش به موضوع مشکوک میشوند چون ظاهر راننده اینقدر ثروتمند بنظر نمیرسید که یک میلیون تومان به آنها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده).زنگ میزنند پلیس راهنمايي رانندگی میاید و خلاصه مشکوک میشود از راننده میخواهند درب پشت را باز کند که راننده میگوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید اینها هم زنگ میزنند پلیس ١١٠ با مجور میاید....خلاصه ماشین را باز میکنند و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه بدبخت مواجه میشوند!!!!!دوست ما از حال میرود و راه اورژانس بیمارستان میشود....مامور ١١٠ هم با دیدن منظره لگد محکمی به راننده میزند و تا آنجاييكه دوست من و شوهرش میفهمند راننده اعتراف میکند که گربه ها را برای تهیه همبرگر به محلی میبرند!

آیدا دستیاری : تازه می فهمم که بیخود نیست گربه های محله های مختلف ناغافل غیبشان میزند!

اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر ازمراكز عرضه و فروشگاه هاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت.از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند .موارد
مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي صفاقي( چربي موجود در دستگاه گوارش ولابه لاي روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه ، عروق، رگ و اعصاب و بافت پيوندي ( پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافت هايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده هاي گوشتي نيستند استفاده شده است.

نام های ايشان كه توليد با استفاده از بافت هاي غير مجاز داشته اند:

1-كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
2- كالباس خشك 60 درصد آندره
3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
4- كالباس خشك دانماركي 62 درصد سوليكو(كاله تهران)
5- كالباس خشك 60 درصد آركا
6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصدآرشاك ( كيلا)
7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
8- كالباس ليوز 55 درصد دارا (راجي)
9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
12-سوسيس آلماني 40 درصد گوشتيران
13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
14-كوكتل 60 درصد آرشاك (كيلا)
15-سوسيس آلماني 40 درصد ماسيس
16-سوسيس آلماني 40 درصد آدلي
17-سوسيس آلماني 40 درصد صنوبر
18-همبرگر معمولي 60 درصد كابي آمل

روابط عمومي اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان تهران


بنمایه :
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=64555
 
 
 
 



ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

ام اس و بارداري

حاملگي .زايمان و ميزان بروز عوارض در نوزاد يك خانم مبتلا به ام اس هيچ تفاوتي با افراد طبيعي ندارد.
خوشبختانه با انجام مطالعات وسيع ثابت شده است كه باور غلط گذشته مبني بر اينكه حاملگي باعث بدتر شدن
ام اس مي شود اصلا صحت ندارد.
براساس مطالعات انجام شده خانمهايي كه قطعا قصد باردار شدن دارند نبايد از داروهاي تعديل كننده سير� بيماري
مانند آوونكس ربيف بتافرون وكوپاكسون استفاده كنند. همچنين مردان وزناني كه قصد بچه دارشدن دارند نبايد
از داروهاي سركوب كننده ايمني مثل نوانترون استفاده كنند.
اكثر پزشكان توصيه مي كنند اين داروها بايد يك ماه يا يك سيكل قبل از بارور شدن قطع شود. زيرا عوارض سوء
بروي جنين خواهد داشت.
اگر بيماري ام اس فعال است وبيمار قصد باردار شدن دارد بايد ابتدا بيماري او كنترل شود وسپس داروها را
جهت باردار شدن قطع كند. درصورت باردار شدن حتما بايد متخصص زنان وزايمان را درجريان بيماري خود قرار دهد.
به نظر مي رسد حاملگي اثر محافظت كننده بر بيماري ام اس دارد زيرا حاملگي باعث تغييراتي در سيستم ايمني
ميشود.
تعداد موارد عود يا حملات بيماري بخصوص در 3ماه دوم وسوم حاماگي كاهش مي يابد. درصورت بروز حمله ام اس
در حين بارداري استفاده از استروئيد ها( كورتون) بخصوص در 3 ماه اول بلامانع است. البته اين مسئله بايد طبق نظر متخصص زنان و
نورولوژيست و متخصص اطفال صورت گيرد.
ممكن است برخي علايم ام اس مثل خستگي اختلالات مثانه وروده بخصوص در 3ماه سوم بارداري تشديد شود بيماران بايد توجه كنند
كه عليرغم مشكلات ادراري از مايعات فراوان استفاده كنند.
زايمان درخانمهاي مبتلا به ام اس با افراد ديگر تفاوت چنداني ندارد وبعيد است كه اختلالات آنها به حدي باشد كه شروع زايمان و انقباضات
رحمي خود را حس نكنند.
در فاصله 6 ماه بعد از زايمان ميزان عود بيماري افزايش مي يابد اما بايد توجه داشت كه اين حالت موقت است.
بااينكه شواهدي در خصوص اثرات سوء داروها برنوزاد دردوران شيردهي وجود ندارد اما فعلا توصيه مي شود كه
خانمها دردوران شيردهي از داروهاي تعديل كننده بيماري استفاده نكنند .
استفاده از هردارويي در حين دوران شيردهي بايد با نظر متخصص اطفال ونورولوژيست باشد.
[move]ترس از رنج از خود رنج بدتر است.

بي خيال حرفايي كه تو دلم جا مونده



تاریخ: پنج شنبه 18 خرداد 1391برچسب:ام اس و بارداري ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

کدام گیاهان دارویی را بدون تجویز پزشک نبایدمصرف کنیم؟



در صورتی که برخی گیاهان  به صورت نادرست یا به مقدار زیاد استفاده شود، معضلاتی به وجود می آورد. بیشتر گونه های گیاهی، با ترکیب گیاهان دارویی دیگر و به میزان مشخصی مصرف می شود که در غیر این صورت، مشکلات جبران ناپذیری را به وجود خواهد آورد.


از جمله گیاهان دارویی که بدون دستور پزشک نباید مصرف شوند میتوان "تاتوره، مامیران و عروسک پشت پرده" را نام برد. مثلا گیاه "تاتوره" تمام اجزای این گیاه سمی است تا حدی که هیچ حیوانی از آن تغذیه نمی کند.سمی که این گیاه دارد به سرعت، ماهیچه های پشت چشم را منقبض کرده و منجر به کوری چشم و در صورت مصرف کمتر، سبب تار شدن دید میگردد.مصرف دارویی این گونه گیاهی، برای سینوزیت توصیه می شود و به صورت صنعتی در ترک اعتیاد موثر است. این گونه گیاهی که نام دیگرش "علف شیطان" است به صورت ترکیبی با داروهای گیاهی دیگر مصرف می کنند.گیاه  "مامیران" این گونه گیاهی، نوعی ریشه است که مواد سمی زیادی در آن نهفته است. این گونه گیاهی قبل از گل دهی جمع می شود و از لعاب و خاکستر آن در زمان سوزاندن استفاده می شود.این گیاه، مواد معدنی بالایی دارد و با مقدار کم به صورت ترکیبی، ضد تشنج، آرام کننده دردهای روده و مرهمی بر بیماری های مزمن پوستی است.این گیاه از تیره خشخاش است و شیرابه زیادی دارد که در اثر تماس مستقیم با پوست و چشم، به آنها آسیب می رساند.  این گونه گیاهی با گشاد کردن عروق قلب، روی جریان خون تاثیر می گذارد و فشار خون را بالا می برد.




ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

گیاه والک


فارسى من والک است - بین تره و سیر قرار دارم و در کتب مختلف از من کراث الثوم کراثى -

 سیر خرس - کراث الدب و سیر جنگلى یاد کرده اند. ضد عفونى کننده قوى هستم . به هضم

 غذا کمک مى کنم - سرشار از ویتامین ((ث )) بوده و داراى لعاب و صمغ زیاد مى باشم .

فشار خون را کم مى کنم ، ادرار - شیر و عرق را زیاد مى کنم و قاعده آور هستم .

 سینه را نرم و صدا را باز مى نمایم و درمان خوبى براى تنگ نفس مى باشم - اثر خوبى بر

 روى اعصاب دارم و مرا براى درمان نسیان و تقویت اعصاب و اشخاص ‍ فالج و لقوه اى تجویز

کرده اند. من ضد کرم معده و ضد کرم کدو مى باشم .

شهوت را زیاد مى کنم و درد رماتیسم و سیاتیک و نقرس را تسکین مى دهم . ادرار را باز

مى کنم و رنگ چهره را نیکو مى سازم - پادزهر سموم حیوانى و غذایى هستم . مداومت در

 خوردن من سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى آن است ، و از این نظر

 شباهت زیادى به سیر دارم .

من داراى انواع خاردار نیز مى باشم ، به انواع خاردار من در نورلم ، در شیرگاه و میاه دره

تمیش در آمل دوته - در رامیان تموش و بورنیگان در تنکابن و الش و ولش و جولوش در آستارا،

هندل در لاهیجان کره تیق در ارسباران ، بورجن در طوالش ، تمیشه بور در رودسر، و رامسر

تمشک ، در بجنورد دولانا، در مازندران تمش و در کردستان تورک نامند.


میوه من مثل چیالک سرشار از ویتامین هاى ث ، قند، توت ، جوهر لیمو و ترشى سیب است و

 به همین جهت طعم ترش مطبوعى دارد، و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایى کرده و

 ترشى آن را از بین مى برد.


میوه من بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکربها را به عروق مى بندد و از

 خونریزى و فساد خون جلوگیرى کرده ، و رقت خون را درمان مى کند.


ملین و اشتهاآور بوده و ادرار را زیاد مى کند. مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است .

 بهترین درمان روماتیسم و تصلب شرائین است ، براى کسانى که از درد معده رنج مى برند،

 میوه ى خوبى است و از تحریکات جلدى جلوگیرى مى نماید.


قندش براى مبتلایان به مرض قند مفید و مداوا است خوردن آن تنفس را آسان و تنگ نفس را

 درمان مى کند.


شربت من براى مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید است . غرغره جوشانده من

 براى درمان دردگلو و آنژین سود فراوان دارد.

سکنجبین میوه من خنک کننده بوده و براى رفع یرقان و التهاب صفرا و کبد سودبخش است .

میوه من مقوى احشاء رحم است ، ضماد برگ من جهت زخم هاى سرد و برآمدگى چشم از

حدقه مفید است ، عصاره برگ و ساقه من که تازه چیده و کوبیده و با کمى صمغ مخلوط

 نمایند، جهت امراض ‍ چشم مخصوصا جوش پلک و ریزش اشک و ناخنه و ورم پلک چشم مفید

 مى باشد.

جویدن برگ من جهت ورم لثه و رفع بى حسى آن مفید مى باشد. جوشهاى دهان را از بین

مى برد و بوى بد دهان را برطرف مى نماید.


نوشیدن آب برگ و ساقه من که تازه باشد با کمى صمغ عربى جهت تقویت معده و خونریزى

معدى و بند آمدن اسهال و معالجه بواسیر نافع است . در طب سنتى ایران نوشته اند که اگر

 زنى هنگام رگل جوشانده برگ و میوه تمشک بنوشد در آن ماه از آبستن شدن معاف خواهد

 بود.


گل من نیز اسهال را بند مى آورد و ضماد برگ من بر روى دکمه بواسیر خونى نافع است . میوه

 ى من قابض ترین اعضاى من است ، نوشیدن جوشانده ى ریشه من علاوه بر بند آمدن اسهال

، سنگ کلیه و مثانه را خرد مى کند. ضماد برگ من ورمها را فرو مى نشاند و کورک و دمل را باز

مى کند. و مانع زیادشدن زخم هاى خوره اى است .


مالیدن عصاره میوه ى من جهت زخم هاى آبدار و چرکى نافع بوده ، آنها را خشک مى کند و گل

 من نیز همین خاصیت را دارد.


ضماد برگ و ساقه هاى نازک من جهت درد بیخ ران و کوفتگى پا که در اثر ورزش و راه پیمایى

 عارض شود نافع است . پخته برگ و میوه من مو را سیاه مى کند و خضاب خوبى است و

مداومت در استفاده از آن ، مانع سفید شدن مو مى باشد و این خاصیت به علت داشتن فلز

 منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد.


میوه من پادزهر سموم حیوانى است و مخصوصا ضد سم مارماهى شاخ دار است . مقدار

خوراک عصاره و گل من 9 مثقال است !




تاریخ: پنج شنبه 18 خرداد 1391برچسب:گیاه والک,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

عرقایت گیاهی و طریقه ی مصرف آنها

 



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 18 خرداد 1391برچسب:عرقایت گیاهی و طریقه ی مصرف آنها,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

عرقایت گیاهی و طریقه ی مصرف آنها



ادامه مطلب...
تاریخ: پنج شنبه 18 خرداد 1391برچسب:عرقایت گیاهی و طریقه ی مصرف آنها,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

لیست داروهای طب گیاهی

 

list_daro




تاریخ: پنج شنبه 18 خرداد 1391برچسب:لیست داروهای طب گیاهی ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

دانلود فیلم

فیلمی از مجموعه درمانگاه و حکیم آل اسحاق که در شبکه ی چهار سیما در برنامه ی دو قدم مانده به صبح در سال 1387 پخش شد .

 

آئین بوعلی ، این فیلم به معرفی درمانگاه ، مصاحبه با حکیم آیت الله آل اسحاق و همچنین مصاحبه با برخی از بیماران صعب العلاج که درمان شده اند می پردازد .

 

دانلود قسمت اول

دانلود قسمت دوم




تاریخ: پنج شنبه 18 خرداد 1391برچسب:آئین بوعلی بیماران صعب العلاج ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

خواص مرزنگوش-تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

 

 خواص مرزنگوش-تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

مرزنگوش ، گیاه بومی شمال اروپاست که در مناطق مدیترانه و مکزیک به وفور مصرف می شود. در یونان و روم باستان، این گیاه خوش بو، نماد صلح و شادی بوده است. مرزنگوش منبع خوب موادمعدنی و انواع ویتامین هاست که به بدن کمک می کند با بیماری های متعدد مقابله کند.

این گیاه معطر، تقویت کننده سیستم دفاعی بدن به حساب می آید.

سرشار از آهن، منگنز و مواد معدنی مهم دیگر است.

منبع طبیعی اسیدهای چرب امگا۳ است.

از این گیاه برای درمان اختلالات تنفسی و روده ای استفاده می شود.

دم کرده آن، سوءهاضمه، نفخ، سرفه، ناراحتی اداری، برونشیت و سردرد را درمان می کند.

دم کرده آن بدون شیرین کننده برای غرغره و شست و شوی دهان مفید است.

روغن مرزنگوش، دندان درد را التیام می بخشد.

منبع غنی فیبر است که میزان کلسترول را کاهش می دهد.

برای حفظ سلامت تنفسی مفید است و انعطاف پذیری مفصل و عضله را افزایش می دهد.

منبع عالی ویتامین K است.


منبع:خراسان

 




ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

امام صادق سلام الله علیه          
  ثَلاثَةٌ تُورِثُ المَحَبَّة: الدّينُ والتَّواضُعُ والبَذْلُ  
   
  سه چيز است كه دوستى مى‏آورد: دين، تواضع، محبت.  
   
 

ميزان الحكمة: ح 3211

 
 
 
 
   



ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

وقتی عسل با دارچین مخلوط می شود: معجزه

سل و دارچین به تنهایی خواص و فواید فوق العاده ایی دارند و با کمک هم می توانند بر بسیار از ناخوشی ها و بیماری ها غلبه کنند. عسل درمان بخش هر نوع بیماری است و بدون ایجاد عوارض جانبی می تواند بسیاری از بیماری ها را درمان کند.
 
به عقیده ی بسیاری از متخصصان، با اینکه عسل شیرین است اما اگر به میزان و دز دارو خورده شود برای بیماران دیابتی نیز مشکلی پیش نمی آورد. وقتی عسل با دارچین مخلوط می شود معجزه ی آن بیشتر شده و درمان بخش تر است.
برای آشنایی بیشتر با خواص عسل و دارچین این مطلب را تا آخر مطالعه کنید:
بیماری های قلبی
عسل را با پودر دارچین مخلوط کنید و برای صبحانه به جای شکلات صبحانه و انواع مرباهای صنعتی میل کنید. این معجون طبیعی میزان کلسترول را پایین می آورد و درمان بخش بیماری های قلبی است. برای افرادی که قبلا دچار حمله ی قلبی شده اند نیز توصیه می شود هر روز برای صبحانه از این معجون طبیعی استفاده کنند. مصرف منظم معجون عسل و دارچین ضربان قلب را تقویت می کند. زمانیکه کلسترول خون تان پایین و قلب تان قوی باشد بیماری های قلبی نیز از شما دور می شود.
آرتریت
افرادی که از آرتریت رنج می برند میتوانند هر روز صبح و شب، دو قاشق عسل و یک قاشق پودر دارچین را با یک فنجان آب داغ مخلوط و میل کنند. اگر این افراد به طور مرتب این کار را تکرار کنند قدمی بزرگ دردرمان بیماری خود برخواهند داشت.
عفونت های مثانه
اگر دچار عفونت مثانه شده اید دو قاشق غذاخوری پودر دارچین و یک قاشق چایخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و میل کنید. این شربت میکروب های مثانه را از بین می برد.
دندان درد
اگر دندان درد دارید و به هر دلیلی نمی توانید به دندان پزشک مراجعه کنید یک قاشق چایخوری پودر دارچین را با ۵ قاشق چایخوری عسل مخلوط کرده و روی دندان دردناک قرار دهید. هر روز ۳ مرتبه این کار را تکرار کنید تا زمانیکه درد کاملا از بین برود.
کلسترول
اگر در دو لیوان چای دو قاشق غذاخوری عسل و سه قاشق چاخوری پودر دارچین ریخته و میل شود در عرض دو ساعت میزان کلسترول بالای خون به میزان ۱۰ درصد کاهش می یابد. اگر افرادی که از کلسترول بالا رنج می برند هر روز سه مرتبه از این ترکیب میل کنند گام بزرگی در درمان بیماری خود بر می دارند.
سرماخوردگی و گریپ
افرادی که دچار سرماخوردگی و گریپ می شوند باید به مدت سه روز و روزانه یک قاشق غذاخوری عسل را با یک چهارم قاشق پودر دارچین مخلوط کرده و میل کنند. این شربت طبیعی سرفه های مزمن و گریپ را درمان و سینوس ها را آزاد می کند.
معده درد
اگر از معده درد یا حتی زخم معده رنج می برید باز هم ترکیب عسل و دارچین را دریابید. مقداری عسل را با دارچین مخلوط کرده و میل کنید.
گاز معده
بر اساس نتایج پژوهش های هندی و ژاپنی، اگر عسل با پودر دارچین مخلوط و مصرف شود گاز معده متعادل می شود. برای افرادی که از گاز زیاد معده رنج می برند توصیه می کنیم عسل و دارچین غافل نشوند.
سیستم ایمنی بدن
مصرف روزانه و مرتب عسل و پودر دارچین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به این ترتیب بدن ما را از گزند باکتری ها و ویروس ها در امان می دارد. متخصصان معتقدند که عسل به میزان قابل توجهی حاوی ویتامین های متعدد و آهن می باشد. مصرف مداوم عسل قدرت دفاعی گلبول های سفید را در برابر باکتری ها و بیماری های عفونی بالا می برد.
مشکل سوء هاضمه
اگر قبل از صرف غذا مقداری پودر دارچین را روی دو قاشق غذاخوری عسل بپاشید و میل کنید باعث می شود حالت اسیدی معده تسکین پیدا کرده و دستگاه گوارش سنگین ترین غذاها را به راحتی هضم کند.
برای طول عمر
اگر به طور مرتب چای عسل و پودر دارچین میل کنید پیری را از خود دور می کنید. برای تهیه ی این چای لازم است که ۴ قاشق عسل و یک قاشق پودر دارچین را در سه فنجان آب ریخته و اجازه دهید بجوشد تا مانند چای شود. روزانه سه مرتبه، یک چهارم فنجان از این چای را میل کنید. این چای عسل و دارچین پوست شما را نرم و لطیف می کند و پیری آنرا به تاخیر می اندازد.
بیماری های پوستی
به میزان مساوی عسل و پودر دارچین را باهم مخلوط کرده و روی مناطقی از پوستتان که دچار اگزما، زخم و هر نوع عفونت پوستی شده قرار دهید.
کاهش وزن
صبح ها نیم ساعت قبل از صبحانه و شب ها قبل از خواب، عسل و پودر دارچین را در یک فنجان آب جوش حل کرده و میل کنید. اگر اینکار را به طور منظم انجام دهید وزن تان کاهش پیدا می کند. نوشیدن عسل و دارچین از تجمع چربی ها در بدن پیشگیری می کند.
سرطان
محققان ژاپنی و استرلیایی به این نتیجه رسیده اند که سرطان معده و استخوان با مصرف عسل و دارچین درمان پذیر است. افرادی که از این بیماری ها رنج می برند باید به طور مرتب و روزانه یک قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کرده و هر روز سه مرتبه میل کنید. این کار را به طور مرتب یک ماه انجام دهید.
خستگی و پیری
پژوهش های اخیر نشان داده است که قند موجود در عسل برای بالا بردن قدرت بدن مفید است. دانشمندان معتقدند افراد سالخورده ای که عسل و دارچین مصرف می کنند سرحال تر و چابک تراند. متخصصان به این افراد توصیه می کنند نصف قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب حل کرده و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنند و روزانه صبح و بعد از ظهر میل کنند.
بوی بد دهان
مردم آمریکای جنوبی هر روز صبح قبل از خارج شدن از خانه با محلول عسل و دارچین قرقره می کنند. برای خوشبو شدن دهان یک قاشق چایخوری عسل را در آب داغ حل و مقداری دارچین به آن اضافه کنید، اجازه دهید محلول تان اندکی خنک شود و با آن قرقره کنید



ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

سلسله جلسات آموزشی مزاج شناسی استاد حسین خیراندیش:

استاد خیراندیش

جلسه اول:
(مقدمه)
.
معرفی روش های تشخیص بیماری در طب اسلامی
معرفی جهت گیری های درمانی در طب اسلامی (تطهیر جسمی، معدی، خونی، جنسی، روانی)


قسمت اول:
46 دقیقه، 4.2 مگابایت

قسمت دوم:
47 دقیقه، 4.3 مگابایت

 

...
جلسه دوم:

(شروع مباحث مزاج شناسی)

جلسه دوم :
مزاج شناسی
اخلاط اربعه
کاربردهای مزاج شناسی در: نظام خانوادگی،جامعه شناسی، تغذیه، مدیریت
گرمی و سردی
ارکان اصلی نظام خلقت (آتش، هوا، آب، خاک)
رکن پنجم (رکن معنوی نظام طبیعت)
خلقت انسان



قسمت سوم:
47 دقیقه، 4.3 مگابایت


قسمت چهارم:
60 دقیقه، 5.5 مگابایت


..
جلسه سوم:.
.
مراحل خلقت (گیاهان، حیوانات، انسان)
شکل گیری نطفه
به دنیا آمدن بچه
برخی خصوصیات رفتاری افراد گرم و سرد



قسمت پنجم:
60 دقیقه، 5.5 مگابایت

قسمت ششم:
61 دقیقه، 5.6 مگابایت


..
جلسه چهارم:
.
مزاج سن
مزاج موقعیت جغرافیایی
مزاج موقعیت معنوی جغرافیایی
غذاای خوراکی، غذای بویایی



قسمت هفتم:
68 دقیقه، 6.3 مگابایت

.
.

جلسه پنجم:
.
غذای شنیداری
غذای دیداری
غذای پنداری
غذای جذبی
غذای جنسی



قسمت هشتم:
60 دقیقه، 5.5 مگابایت

قسمت نهم:
59 دقیقه، 5.4 مگابایت

.
                                         جلسه ششم:


قسمت دهم:
44 دقیقه، 4 مگابایت

قسمت یازدهم:
42 دقیقه، 3.9 مگابایت

.
                                         جلسه هفتم:

.
شکل گیری مزاج در انسان
مزاج معتدل
مزاج صفراوی (گرم و خشک)
مزاج دموی (گرم و تر)
مزاج بلغمی (سرد و تر)
مزاج سوداوی (سرد و خشک)



قسمت دوازدهم:
33 دقیقه، 3.9 مگابایت

قسمت سیزدهم:
32 دقیقه، 4.7 مگابایت
 

قسمت چهاردهم:
32 دقیقه، 4.7 مگابایت

.
.
جلسه هشتم:
.
بیماری های صفراوی
بیماری های دم
بیماری های بلغمی



قسمت پانزدهم:
30 دقیقه، 4.5 مگابایت

قسمت شانزدهم:
30 دقیقه، 4.5 مگابایت
قسمت هفدهم:
29 دقیقه، 4.3 مگابایت

.
.
جلسه نهم:
.
بیماری های سوداوی



قسمت هجدهم:
52 دقیقه، 4.7 مگابایت

قسمت نوزدهم:
53 دقیقه، 4.8 مگابایت


.
                                         جلسه دهم:
.

زمینه های پیدایش سودا



قسمت بیستم:
45 دقیقه، 4.2 مگابایت

.
.
جلسه یازدهم:
.
نکاتی در تجویز دارو
استفاده از سرکنگبین در غلیه اخلاط مختلف



قسمت بیست و یکم:
49 دقیقه، 4.5 مگابایت

قسمت بیست و دوم:
49 دقیقه، 4.5 مگابایت
.

.
                                       جلسه دوازدهم:
.

مزاج صنعتی
مزاج تربیتی
تکرار و عادت
تمرین عملی مزاج شناسی تطبیقی (مردان)



قسمت بیست و سوم:
55 دقیقه، 5 مگابایت

قسمت بیست و چهارم:
52 دقیقه، 6.3 مگابایت
.

.
                                      جلسه سیزدهم:
.

تمرین عملی مزاج شناسی تطبیقی (مردان)



قسمت بیست و پنجم:
48 دقیقه، 5.8 مگابایت

.

.
جلسه چهاردهم:
.
.
درمان اخلاط ترکیبی
پاسخ به سوالات

قسمت بیست و ششم:
54 دقیقه، 5 مگابایت

قسمت بیست و هفتم:
52 دقیقه، 4.8 مگابایت

منبع مطالب فوق : وبلاگ طب اسلامی

 




طبقه بندی: آموزش مزاج شناسی، 



ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی