هر روز چند آيه قرآن بخوانيم
توضيح: هر روز مي خواهيم يک صفحه از قرآن را با هم بخوانيم (به همراه معني آن) هر روز چند دقيقه وقت مي ذاريم، بعد از يه مدت مي بينيم کل قرآن را ختم کرده ايم، به همين راحتي.
فرمايش امام صادق (عليه السلام) هم که يادمون هست: «قرآن پيمان خداست بر خلق او و براي شخص مسلمان شايسته است که بر عهد خود نگاه کند و هر روز 50 آيه بخواند.»
بيائيم فعلا حداقل با يک صفحه در روز شروع کنيم!
ياعلي مدد... التماس دعا
قران آنلاین با صوت بهترین قاریان دنیا
کلیک کنید
تفاوت نوشابه با دوغ
اخیراً برای اشائه ی فرهنگ استفاده ی بیشتر لبنیات در کشور برای شروع کار از وزارت بهداشت و درمان آغاز کرده اند که در این وزارت خانه به جای نوشیدنی های دیگر از شیر استفاده می شود . دوغ نیز یکی از بهترین مشتقات کارخانه های لبنیات می باشد. در ادامه به فواید دوغ نسبت به نوشابه اشاره شده است.
صفر..........................................پروتئین(گرم)............................................. ۱۷
صفر..........................................چربی(گرم)................................................ ۱۰
صفر..........................................فسفر(گرم).............................................. ۶/۰
صفر..........................................کلسیم(گرم)...........................................۴۷/۰
صفر..........................................ویتامینA(میلی گرم).......................۱/۶ - ۰۶/۰
صفر.........................................ویتامینB1(میلی گرم)...............................۰۶/۰
صفر.........................................ویتامینB2(میلی گرم).................................۸/۰
صفر..........................................ویتامینD(میلی گرم).............................. جزئی
۱۳۰ساکارز..................................قند(گرم).............................................۲۵لاکتوز
۸۷۰............................................آب(سی سی)...........................................۹۴۵
دارد...........................................مواد نگهدارنده..........................................ندارد
۵۲۰...........................................انرژی(کیلو کالری)........................................۲۹
با توجه کردن به اعداد و درصدهای موجود به تفاوت بین خواص دوغ و نوشابه پی خواهیم برد.
نظرتان در مورد این قسمت ٬درصدها و استفاده از دوغ و نوشابه چیه؟
منبع :سایت علوم و صنایع غذایی
آیا نوشیدن یک لیوان آب گرم بعد از غذا از سکته قلبی جلوگیری میکند؟
چینی ها و ژاپنی ها با غذایشان چای گرم می نوشند نه نوشیدنی سرد شاید وقت آن باشد که ما هم خود را با این عادت خوب آنها وفق دهیم.
خوردن یک لیوان نوشیدنی خنک بنظر خیلی مطبوع میرسد . حال آنکه زمانی که شما آب سرد بعد از غذا میل میکنید آب سرد می تواند توده های چربی را که شما با غذا خورده اید سفت و منجمد کند . این عمل فرآیند هضم غذا را کند کرده و نیز زمانی که با اسید معده ترکیب می شود تجزیه شده و بسرعت توسط روده جذب می شود .حتی سریعتر از غذای جامد .
این ماده سطح روده را می پوشاند و تبدیل به چربی شده و محمل مناسبی برای سرطان می شود .. پس بهترین کار اینست که پس از خوردن غذا سوپ یا نوشیدنی گرم بخوریم .
علائم مشترک حمله قلبی :
یک تذکر درباره حمله قلبی اینست که باید بدانیم که هر حمله قلبی لزوما با درد در ناحیه بازوی چپ آغاز نمی شود . بهتر است که به درد شدید در ناحیه آرواره هم حساس باشیم .
شما ممکن است که در طول یک حمله قلبی هیچ احساس دردی در ناحیه قفسه سینه نداشته باشید اما تهوع و عرق کردن شدید هم از علائم رایج این بیماری است .
60% افرادی که در خواب دچار حمله قلبی می شوند هرگز از خواب بیدار نمی شوند . اما درد در ناحیه آرواره میتواند هشدار دهنده باشد و شما را از خواب عمیق بیدار کند . بهتر است که مراقب باشیم . هرچه بیشتر بدانیم به ما شانس بیشتری برای زنده ماندن می دهد.
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
برای سهولت در آشپزی توصیههایی برای خانمهای کارمند که میخواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنند آورده ایم.
گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید . گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
مرغ ناپز: اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت!
برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.
يك رژيم غذايي كامل براي نوجوانان
دوره نوجواني دوره بسيار مهمي است كه بايد همه چيز آن با دقت بررسي و تحليل شود. به غير از مسائل روحي و رواني كه بسيار مهم اند، تغذيه نيز جايگاه خاص و ويژه اي در اين دوران دارد و جاي تحقيق و بررسي است. چرا كه نوجوانان امروز ما جوانان و آينده سازان فرداي ما هستند. دراين دوران كه فاصله ميان كودكي و جواني است بچه ها وارد مرحله نوجواني مي شوند و بلوغ توام دوره نوجواني دوره انتقال از كودكي است و از نظر رشد اهميت زيادي دارد. بنابراين تغذيه در اين دوران نقش اساسي دارد. پس بايد باورهاي غلط غذايي را از بين ببريم و در اصلاح باورهاي غذايي رسانه هاي گروهي از اهميت بسزايي برخوردار هستند و براي دستيابي به جامعه اي سالم، خلاق و پويا بايد آموزش تغذيه در همه ابعاد آن صورت گيرد. در موارد فردي بايد از سالم و مغذي بودن اطمينان و اطلاع كافي داشته باشيم و از طريق مشاوره با متخصصان تغذيه رژيم هاي غذايي خود را اصلاح كنيم (درمورد نوجوانانمان) و در موارد گروهي هم توصيه مي شود به همه ابعاد دقت كافي شود تا نوجوانانمان دچار سوءتغذيه نشوند و از راهنماي غذايي ذيل كه تمامي مواد غذايي لازم و كافي را دارد در برنامه روزانه خود استفاده كنيم.
اخرین لینکهای خوب و خواندنی برای شما خوش فکر اندیشه
آهن زیاد سرطانزاست
مصرف خودسرانه مکملهای آهن از
آنجا که ترکیبی شیمیایی است و شاید مورد نیاز بدن نباشد، کار اضافی بر دوش کبد می
گذارد و سبب بروز برخی بیماریها از جمله برخی از انواع سرطان میشود.
از آنجا که مصرف این ماده
شیمیایی کار کبد را افزایش میدهد و از آنجا که کبد متابولیسم تمام بدن، دفع سموم و
مواد زاید و داروها را بر عهده دارد، افزایش کار میتواند در برخی شرایط سبب بروز
سرطان از جمله سرطان کبد شود.
غیر از بیماریهای کبدی، مصرف
خوسرانه این مکمل میتواند سبب بالا رفتن میزان آهن بدن شود و آهن اگرچه در
فعالیتهای بدن نقش دارد، اما مازادش به عنوان یک رادیکال آزاد میتواند سرطانزا
باشد.
از طرف دیگر، رابطه مستقیمی بین
افزایش آهن و بالا رفتن هموسیستئین و بروز بیماری قلبی عروقی وجود دارد؛ برای
مثال، در آقایان به ویژه در سنین بالا این که گفته میشود گوشت قرمز مصرف نکنند، به
دلیل فراوانی آهن است.
افزایش آهن همانطور که گفته شد
سبب افزایش هموسیستئین و بروز بیماری قلبی عروقی میشود.
به علاوه، این عادت بد غذایی
میتواند سبب تجمع آهن در بافتهایی شود که آهن نباید در آنها وجود داشته باشد و
عملکرد این بافتها در اثر این تجمع مختل میشود؛ از جمله این بافتها میتوان به
بافت کلیه اشاره کرد.
تحقیقات نشان دادهاند در
خانمهای باردار، آهن باید حد نرمالی داشته باشد و بیشتر از آن میتواند در رشد
جنین اختلال ایجاد کند.
در کشورهایی که برنامه غنیسازی
مواد غذایی مانند غلات با آهن را دارند، این کار برای گروههای آسیبپذیر مناسب
نبوده است.
در کل، مصرف مکمل آهن برای افراد کم خون و کسانی که در معرض ابتلا به کمخونی هستند مانند کودکان، خانم های باردار و نوجوانان به ویژه دختران لازم است، اما مقدار آن باید زیر نظر پزشک یا متخصص تغذیه بر اساس میزان هموگلوبین خون تنظیم شود، زیرا دریافت بیش از مقدار مورد نیاز آهن، مضر خواهد بود.