عصاره سیر و لیموترش
1- مصرف عصاره :
اگر دچار رسوب گرفتگی در داخل رگهای بدن خود شده اید، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد.
زیرا با انجام دستور زیر گرفتگی رگها پس از این ، شما را آزار نخواهد داد. فقط کافی است ،
روزی نصف استکان (معادل cc30) از این شربت غلیظ و طبیعی را میل نمایید، تا به کلی مرض شما را برطرف گرداند.
2- طرز تهیه :
تعداد 30 حبۀ سیر را پوست گرفته با 5 عدد لیموترش متوسط همراه با پوست که قبلاً هسته های آن را درآورده اید، در همزن برقی بریزید. پس از آن که همۀ محتویات در میکسر له شد آنرا با یک لیتر آب و چهار قاشق غذاخوری عسل و یک فنجان عرق نعناع مخلوط نموده و کمی بجوشانید (نکته مهم: فقط و فقط، یک بار جوش ضعیف بخورد). پس از سرد شدن، آنرا از صافی رد نموده و عصاره صاف شده را داخل یک شیشه ریخته و در داخل یخچال نگهداری کنید. ضمناً کسانی که رماتیسم،MS یا طبع سرد داشته و یا اینکه از خوردن ترشیجات مثل لیموترش، افت فشار خون پیدا می کنند بایستی از تعداد لیموترش کمتری استفاده نمایند.
3- طریقه مصرف :
همانطور که قبلاً نیز گفته شد، روزانه نصف استکان متوسط (معادل cc 30) از این مایع را بعد از ناهار میل نمایید. پس از سپری شدن سه هفته از مصرف مداوم این عصارۀ طبیعی، احساس جوانی و شادابی در سراسر وجودتان تقویت خواهد شد و بدین ترتیب تمامی گرفتگی های عروق بدن و سایر عوارض آنها به عنوان مثال دید کم و سنگینی گوش و عروق واریسی ریز شما به حالت عادی خود باز خواهد گشت. به یاد داشته باشید که پس از مصرف یک دوره سه هفته ای از عصارۀ پیشنهادی فوق بایستی هفت روز از خوردن آن امتناع کرده و سپس دومین دورۀ مصرف سه هفته ای را به همان شکل قبلی اجرا کنید. به این ترتیب یک موفقیت موثر ایجاد می شود. این دورۀ درمان سه هفته ایِ ارزان، موثر و بی ضرر را می بایست در اواخر هر فصل مجدداً تکرار کرد.
توضیح: به منظور تسریع در امر باز کنندگی عروق میتوانید علاوه بر معجون فوق هر صبح ناشتا نصف استکان روغن زیتون+ یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه را با هم مخلوط کرده و بطور یکجا سر بکشید. مصرف ترکیبات سیر و لیموترش و روغن زیتون و زردچوبه با هم به روش توصیه شده می توانند علاوه بر داشتن خاصیت بازکنندگی عروق، سنگ های مختلف و رسوبات کلسیمی بدن شما را نیز از بین ببرند.
4- بوی سیر :
با خوردن مایع فوق، هیچ کس بوی نامطلوب سیر را حس نخواهد کرد (امتحان کنید).
5- خواص شربت :
نیروهای شفا بخش معجون سیر و لیموترش، کاملاً خواص خود را پس از مصرف این مایع صاف شده، به شما نشان خواهند داد. افرادی که مبتلاً به کلسترول بد ( یعنیLDL بالا) بوده و رگ های آنها رسوب گرفتگی دارد یا فشار خون داشته و یا اینکه مشکل چربی خون دارند، می توانند از این به بعد شبها بدون پریشانی خاطر خواب راحت و آسوده ای داشته باشند و به فعالیت های بدنی و ورزش پرداخته ، زیرا مشکل انسداد رگهای آنها ، دیگر از بین رفته است.
همچنین مصرف این عصاره را برای کسانی که سایش دندان (دندان قروچه) داشته و یا جرم دندان دارند پیشنهاد می کنیم. در آخر توصیه می نماییم برای اینکه سیر را پوست بکنید، ابتدا آنرا در کاسه ای از آب معمولی ریخته تا خیس بخورد و پس از آن پوست سیر را به راحتی از آن جدا کنید.
كي ميوه بخوريم؟
مثل تمام موضوعات مرتبط با سلامت ، تغذيه هم از باورها و توصيه هاي عاميانه در امان نبوده و هميشه از اطرافيانمان اطلاعات عجيب و جالبي در باره اينكه چه بخوريم و چه نخوريم ، مي شنويم .
البته در مورد بعضي از خوراكيها مثل ميوه ، بين تمام مردم توافق نسبي وجود دارد و همه ميدانند كه خوردن ميوه ضامن سلامتي است . ولي در مورد زمان خوردن ميوه توصيه هاي ضد و نقيضي وجود دارد . يكي از باورهاي رايج در اين زمينه اين است كه ميوه را نبايد همزمان با وعده هاي غذائي مثل ناهار يا شام مصرف كرد چون ميوه مانع جذب مواد مغذي مي شود .
براي اينكه ببينيم اين باور چقدر درست است و بهترين زمان براي خوردن ميوه چه وقت است سوالات زير را بر اساس اصول علمي بررسي كرده و در نهايت نتيجه گيري مي كنيم .
۵۰ خاصیت میوه معروف پاییزی
خداوند متعال در هر فصلی میوههای متناسب با آن فصل را آفرید تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از میوهها استفاده کند. محققان طب قرآنی بر این عقیدهاند که انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار مینشیند که فصل پاییز فصل خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانههای انار بسیار مفید بوده و موجب شادابی میشوند.
همچنین پزشکان و متخصصان تغذیه خواص انار را به ۵۰ مورد تقسیم کردهاند:
معجزه اي براي كاهش استرس محل كار
متخصصان دانشگاه كوئين مارگات در ادينبورگ با انجام آزمايشاتي، تاثير فيزيولوژيكي مصرف روزانه نيم ليتر آب انار را طي يك دوره دو هفتهاي مورد ارزيابي قرار دادند.
آنها دريافتند تمام ۶۰ نفري كه داوطلبانه در اين آزمايش شركت كرده بودند و در محيطهاي كاري مختلف مشغول به كار بودند، پس از نوشيدن اين آب ميوه اشتياق بيشتري پيدا كردند و كمتر دچار استرس و آشفتگي ميشدند.
به گزارش روزنامه تلگراف، مطالعات بسياري تاكنون نشان داده است كه آب انار مزاياي بسياري براي سلامتي دارد و انجام مطالعات بيشتر براي شناسايي خواص مفيد اين ميوه ضروري است
پزشکي(سلامتي و بهداشت): اطلاعات بيماريها
پزشکي(سلامتي و بهداشت): اطلاعات دارويي(داروخانه)
پزشکي(سلامتي و بهداشت): گياه درماني
نخوردن مداوم صبحانه بیماری قلبی میآورد
افرادی که به طور مرتب وعده صبحانه خود را فراموش میکنند و از خوردن آن اجتناب میکنند در خطر ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند. مطالعات نشان میدهد افرادی که معده خود را در هنگام صبح خالی میگذارند بیش از دیگران دچار چربیهای دور شکمی میشوند و میزان کلسترول آنها نیز بالاتر از حد طبیعی است که همه این فاکتورها از نشانههای ابتلا به بیماریهای قلبی است. این کار همچنین میزان ترشح انسولین در خون را نیز دچار تغییر میکند که یکی از نشانههای اولیه ابتلا به دیابت است.
براي طراوت پوست و مو از تخم مرغ کمک بگيريد
تخم مرغ، يکي از مواد غذايي است که تنها براي پخت غذا استفاده نمي شود. از تخم مرغ مي توان براي مراقبت از پوست و کارهاي هنري نيز استفاده کرد. به چند مورد اشاره خواهيم کرد. * زرده تخم مرغ غني از ويتامين A است که علاوه بر مرطوب کنندگي، پوست را نيز سالم نگه مي دارد. کافي است مخلوطي از زرده تخم مرغ و کمي آب را روي صورت بماليد تا ضمن تميز شدن پوست، بروز برخي علائم پيري پوست را به تاخير بيندازيد.
* همان گونه که زرده تخم مرغ مانع پيري پوست مي شود، سفيده آن نيز پوست را لطيف مي سازد، پف زير چشم را از بين مي برد، منافذ پوستي را محو و پوست را سفت مي کند.
* تخم مرغ مرطوب کننده طبيعي است و تاثير خوبي روي مو دارد. براي تهيه شامپو، زرده يک عدد تخم مرغ را با کمي روغن زيتون و آب مخلوط کنيد و روي موهاي مرطوب بماليد و پس از چند دقيقه موها را بشوييد. چربي و مواد مغذي موجود در آن طراوت و سرزندگي به مو مي بخشد. اين شامپو براي موي آسيب ديده بر اثر آلودگي و کلر و قرار گرفتن بيش از حد در معرض نور خورشيد بسيار مفيد است.
* براي تزئين کلوچه و شيريني، يک عدد زرده تخم مرغ را با آب مخلوط و در ظرف هاي مختلفي تقسيم کنيد. در هر ظرف رنگ خوراکي موردنياز خود را اضافه کنيد و سپس براي تزئين شيريني به کار ببريد.
* گياهان کوچک را در خاک حاوي پوست تخم مرغ بکاريد تا کلسيم موجود در آن به رشد گياه کمک کند.
* سفيده تخم مرغ حالت چسبندگي طبيعي دارد و قدرت چسبندگي آن روي کاغذ و مقوا قابل توجه است.
* براي دور نگه داشتن حشره هايي مانند کرم از باغچه، کمي پوسته خرد شده تخم مرغ را دور گياهان بريزيد. تيزي تکه هاي پوست باعث مي شود آن ها از گياهان فاصله بگيرند.
روزنامه هموطن سلام
آب انار ،شاديبخش و مقوي قلب
يك متخصص تغذيه با اشاره به فوايد مصرف انار، اين ميوه را خونساز و شادابكننده رنگ پوست صورت دانست و گفت: آب انار شاديبخش، مفرح و مقوي قلب و معده است. مرتضي صفوي در گفتوگو با فارس افزود: از نظر طب قديم ايران، ميوه انار سرد و قابض است و پوست انار نيز سرد و خشك و بسيار قابض است. به گفته اين متخصص تغذيه انار شيرين، ادرارآور و ملينمزاج است و براي بيماريهاي مجاري ادرار مفيد بوده و ترشح صفرا را زياد و اسهال را برطرف ميكند.
وي با بيان اين كه انار خون را تصفيه ميكند و براي سالمندان بهترين دارو براي تقويت كليه است، توضيح داد: انار صدا را باز كرده و گرفتگي صدا را برطرف ميكند و مصرف آن براي افزايش وزن نيز مفيد است.
هیچ کرم یا قرصی نمیتواند پوست صورت را جوان کند
رئیس مرکز تحقیقات راینولوژی کشور گفت: هیچ کرم یا قرصی نمیتواند پوست صورت را جوان کند و تبلیغات ماهوارهای این محصولات غیرعلمی و بیشتر برای تجارت و سودآوری است. محسن نراقی اظهار داشت: متأسفانه تبلیغات در مورد کرمهای جوانسازی صورت و قرصهای ویژه این کار در ماهوارهها به شدت زیاد شده است که مبنای علمی ندارد و صرفاً براساس انگیزههای تجاری تبلیغ میشود.
درمان کبد چرب
کبد چرب هنگامی رخ میدهد که مقدار فراوانی از چربی درون سلولهای کبدی تجمع پیدا میکند، و بالقوه توانایی کبد برای عمل کردن را مختل میکند. برای کنترل، درمان و گاهی پیشگیری از کبد چرب این اقدامات توصیه میشود: * اگر کبد چرب ناشی از سوءتغذیه باشد، کبد چرب را با مصرف یک رژیم مغذی و مکملهای ویتامینی قابل درمان است. * در موارد پیشرفته کبد چرب، پیوند کبد ممکن است لازم باشد. * خوردن یک رژیم غذایی سالم و متعادل به کاهش خطر ابتلا به کبد چرب کمک میکند.
مصرف آب فراوان، روغن زیتون و سبزیجات پخته در درمان یبوست موثراست
یک فوق تخصص گوارش از افزایش آمار مبتلایان به یبوست در کشور خبر داد و گفت: تغییر در رژیم غذایی، افزایش مصرف غذاهای آماده و کاهش فعالیت فیزیکی از مهمترین عوامل بروز این بیماری است. دکتر سید محمود اسحق حسینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: دستگاه گوارش 1 تا 2 بار در روز به طور معمول باید دفع داشته باشد و هر چقدر میزان دفع کم و به 2 بار در هفته کاهش یابد فرد دچار یبوست شده است.
وی با اشاره به مهمترین علت بروز بیماری یبوست در کودکان گفت: گاهی کودک به دلیل اینکه اجابت مزاج دردناک دارد سعی میکند مدفوع خود را نگه داشته و از رفتن به توالت پرهیز کند که همین مسئله زمینه ساز یبوست است.
پروتئین زیاد و نشاسته کم، کلید یک رژیم لاغری موثر
نتایج یک بررسی گسترده نشان داده است: مصرف پروتئین بیشتر و نشاسته کمتر نقش مهمی در رژیم گرفتن دارد. به گزارش ایسنا، کارشناسان دانشگاه کوپنهاگ میگویند: اگر میخواهید با رژیم گرفتن وزن خود را کاهش دهید، باید رژیمی را دنبال کنید که حاوی پروتئین بیشتر، فرآوردههای لبنی کمتر و همچنین نشاسته کمتر مثل برنج و گندم سفید و تصفیه شده باشد.
با این رژیم غذایی اکثر افرادی که قصد کاهش وزن دارند، میتوانند تا حد سیر شدن غذا بخورند، بدون این که به وزنشان افزوده شود.
به گزارش پایگاه اینترنتی یان، کارشناسان با انجام مطالعاتی گسترده به تاثیر این رژیم غذایی در کاهش وزن دست یافتهاند و نتایج مطالعات خود را در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر کردهاند.
این مطالعه روی 772 خانواده اروپایی انجام شده که شامل 938 فرد بالغ و 827 کودک بود. این افراد شش ماه تحت مطالعه قرار داشتند، نتیجه نوع و رژیم غذایی که برایشان تعیین شده بود، به دقت بررسی شد.
در پایان مشخص شد افرادی که نشاسته کمتری میخورند اما در عوض از پروتئین بیشتری مصرف میکنند، معمولا اضافه وزن نخواهند داشت.
روزنامه همشهری
سوسیس و کالباس سرطانزاست
به گزارش خبرگزاری مهر، مریم ابریشمیی افزود: یک سوم سرطانها با رعایت رژیم غذایی قابل پیشگیری است و رژیم غذایی دومین عامل قابل پیشگیری سرطان پس از دخانیات به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه بین تغذیه و ابتلا به بیماری سرطان ارتباطی پیچیده وجود دارد، افزود: غذایی که می خوریم می تواند حاوی مواد سرطان زا وپیش ساز سرطان و یا دارای مواد ضد سرطانی باشد.
ابریشمی ادامه داد: مصرف روزانه حداقل 5 واحد میوه و سبزی، کاهش استفاده از مواد غذایی پرچرب (کره، لبنیات پرچرب، کله پاچه ، گوشت قرمز، روغن جامد و سس مایونز) کاهش مصرف گوشتهای فرایندی مانند سوسیس و کالباس که دارای ترکیبات نیتراتی نگهدارنده هستند، سرطانزاست.
وی استفاده از نانهای تهیه شده از دانه کامل و غلات سبوسدار، کاهش مصرف غذاهای شور به دلیل نقش آن در سرطان معده، استفاده از روغنهای مایع و چربیهای غیر اشباع مثل روغن زیتون، جایگزین کردن مصرف گوشت قرمز بافرآورده های دریایی و گوشت طیور وحبوبات به خصوص سویا را از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به سرطان برشمرد.
این کارشناس برنامه نظام مراقبت از بیماریهای غیر واگیر، کاهش وزن، تب، اجابت مزاج، خونریزیهای غیرطبیعی، سرفههای پی در پی و آزار دهنده، گرفتگی صدا، وجود زخمهای پوستی غیرقابل التیام و دردهای مزمن بدون علت مشخص را از جمله علائم سرطان عنوان کرد.