نوشيدن آب سبزيجات به كنترل وزن كمك ميكند
نتايج آزمايشات جديد نشان داده است كه نوشيدن آب سبزيجات نه تنها روشي ساده براي افزايش ميزان مصرف روزانه اين خوردني مفيد است بلكه هم چنين به شما كمك ميكند كه وزن خود را بهتر كنترل كنيد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، در اين آزمايشات متخصصان و كارشناسان تغذيه در دانشگاه كاليفرنيا دريافتهاند افراد بالغي كه روزانه از آب سبزيجات مينوشند، مقدار مصرف روزانه سبزيجات در آنها تا نزديك دو برابر افزايش پيدا ميكند در حالي كه در افرادي كه تمايلي به نوشيدن آب سبزيجات ندارند اين افزايش و گرايش مطلوب به مصرف سبزيها مشاهده نميشود.
به گزارش خبرگزاري رويترز، اين اقدام در عين حال تاثير رواني خوبي روي افراد دارد به طوري كه وقتي از اين نوشيدني استفاده ميكردند احساس آن را داشتند كه براي خودشان كار مفيدي انجام دادهاند.
به گزارش ايسنا، دكتر كارل كين متخصص تغذيه و طب داخلي در دانشگاه كاليفرنيا در اين باره تاكيد كرد: اين مطالعه مشخص ميكند كه فقط آگاهي دادن به مردم درباره اهميت سبزيجات كافي نيست بلكه بايد راههاي سادهتر گنجاندن اين مواد خوراكي مهم در رژيم غذايي را به آنها بياموزيم تا بهتر و آسانتر از مزاياي آن براي سلامتي خود بهرهمند شوند.
خبرگزاری ایرنا
سالانه بیش از دو هزار پیوند کلیه در ایران انجام می شود
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد عقیقی افزود: اداره پیوند و بیماریهای خاص از بخشهای مختلفی تشکیل شده است که یکی از آن واحدها، واحد پیوند اعضا است و مهمترین وظیفه آن نظارت بر فعالیتهای پیوند اعضا در سطح کشور است که تامین آن توسط دو منبع صورت میگیرد پیوند از اهداکنندگان زنده و پیوند از اهداکنندگانی که دچار مرگ مغزی
بررسي تاثير نور بر سلامت روان
روان شناسان مي گويند: "زندگي در خانه هاي کوچک و کم نور نه تنها تنش هاي خانوادگي را افزايش مي دهد بلکه حتي ميل به جنايت و پرخاشگري را نيز افزايش مي دهد."
شايد فکر مي کنيد مساله ارتباط بين نور و حالات رواني انسان ها بيشتر به باوري عامه شبيه است تا حقيقتي علمي، اما واقعيت اين است که روانپزشکان سال ها است اين ماجرا را دريافته اند و حتي معتقدند برخي انواع افسردگي مثل افسردگي فصلي در فصل هاي پاييز و زمستان به دليل کاهش نور دريافتي بدن و در پي آن کاهش هورمون ملاتونين مغز رخ مي دهند و بر همين اساس هم آن ها شيوه ي نور درماني را براي درمان اين گروه از بيماران ابداع کرده اند.
سفر، سلامت روان را شارژ میکند
دکتر پرویز ذوالعین، پرسفرترین جهانگرد ایرانی بود که موفق شد به 190 کشور جهان سفر کند. چند سال پیش از مرگش، خبرنگاری از او پرسید شما چگونه برنامهریزی کردید که توانستید اینهمه سفر کنید؟
دکتر ذوالعین پاسخ داد که: "اگر می خواستم برنامه ریزی کنم، 190 کشور که هیچ، به 10 کشور هم نمی توانستم سری بزنم، توصیه می کنم سفر را سهل و آسان بگیرید و خود را درگیر قیود و زواید آن نکنید تا آرامش بیشتری را تجربه کنید."
گفتگوی زیر را با دکتر محمد مهدی قاسمی، روان پزشک، درباره نقش سفر و مسافرت در ارتقای سلامت روان انجام داده ایم.
هر روز چند آيه قرآن بخوانيم
توضيح: هر روز مي خواهيم يک صفحه از قرآن را با هم بخوانيم (به همراه معني آن) هر روز چند دقيقه وقت مي ذاريم، بعد از يه مدت مي بينيم کل قرآن را ختم کرده ايم، به همين راحتي.
فرمايش امام صادق (عليه السلام) هم که يادمون هست: «قرآن پيمان خداست بر خلق او و براي شخص مسلمان شايسته است که بر عهد خود نگاه کند و هر روز 50 آيه بخواند.»
بيائيم فعلا حداقل با يک صفحه در روز شروع کنيم!
ياعلي مدد... التماس دعا
قران آنلاین با صوت بهترین قاریان دنیا
کلیک کنید
دانلود کتا بهای بهداشت محیطی با پسوند جاوا قابل نصب روی موبایل
ازمزایای این کتابها اینکه در اوقاتی که اینترنت در دسترس ندارید یا شبها هنگام خواب یا اوقات بیکاری وسرکلاس درس و ... بخوانید و از لحظات بیکاری خود کمال استفاده رو برده باشید.
کتاب بهداشت محیط (آزمایشات آب و فاضلاب)
کتاب اپیدمیولوژی گونه های میکروارگانیسم بیماریزای محیطی
کتاب همراه بهداشت محیط در بیمارستان
(شما دوستان عزیز می توانید با مراجعه به لینک زیر برنامه ساخت کتاب برای موبایل را دانلود کنید)
مروری کوتاه برخواص داروئي و درمانی عرق برخی از گياهان
اشنایی با خواص داروئي عرق گياهان داروئي
عرق کاکوتی: ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم درناراحتی های گوارشی ،ضد اسهال ،مقوی معده ،خلط آور.
بهار نارنچ : معطر ، مقوي اعصاب و قلب ، آرام بخش ، ضد نفخ .
زيره سبز : ضد چاقي ، چربي ، تنگي نفس ، باد شكن ، هضم غذا ، زياد كننده شير مادران .
نسترن : تقويت قلب و اعصاب ، رفع سردي ، دفع كرم روده ، درد معده ، سنگ كليه و اسهال
استاندارد ایمنی
در سال 1998 کمیته ای متشکل از انیستیتو استاندارد بریتانیا ، شرکتهای اصلی گواهی دهنده انگلستان و سایر سازمانهای بین المللی استاندارد تشکیل شد که هدف از آن تهیه و تدوین استانداردی واحد بود سری ارزیابی بهداشت حرفه ای و ایمنی حاصل یکی شدن الگوهای قبلی بوده و استانداردی قابل ممیزی می باشد که برای آن گواهینامه صادر می گردد این استاندارد همچنین برای سازمان ایزو بعنوان ابزار و پایه ای جهت تدوین استانداردی بین المللی در این زمینه بکار می رود
مقالات فارسي
-
ایمنی منزل (pdf)
- تالاسمی(بخش1)
- تالاسمی(بخش2)
http://imensina.loxblog.com/
آنچه امروز به عنوان قولنج می شناسیم، بیشتر از آن که نام بیماری خاصی باشد، یک شکایت مبهم است. قدیم ترها به درد و کشیدگی در هر قسمت از بدن قولنج می گفتند، اما چیزی که امروزه بیشتر به کار می رود "قولنج عضلانی" است. البته قولنج عضلانی هم نشانه یک بیماری خاص نیست، طوری که گاهی علت آن گرفتگی و اسپاسم ناگهانی و دردناک گروهی از عضلات بدن است
بیماری های خودایمنی را بهتر بشناسیم
سلول های دستگاه ایمنی بدن در یک فرد، گاهی و به دلایل گوناگون ممکن است نتواند برخی از مواد و اجزای بدن فرد را از مواد خارجی تشخیص دهد و از این رو نسبت به بافت های خودی حساس شده و بر ضد آن ها آنتی کور ترشح می کند. نتیجه ی حاصله را بیماری خود ایمنی یا حساسیت خودی می نامند
ترکیبات شیمیائی گیاه میخک
ارسال نظر
میخک Clove
درخت میخک بومی جزائر اندونزی و اقیانوسیه است و بهعلت زیبائی خاصی که دارد امروز در بیشتر نقاط دینا بهعنوان درخت زینتی پرورش داده میشود. البته در مناطق سردسیر این گیاه در گلخانه و گرمخانه نگهداری میشود. در قدیمالایام میخک ادویهای گران قیمت بوده که تنها پادشاهان و ثروتمندان مکی توانستند از آن استفاده کنند میخک درختی است کوچک و مخروطی شکل که برگهای آن هیچ وقت زرد نمیشود و در تمام طول سال سبز است. ارتفاع این درخت تا ۱۰ متر میرسد. برگهای آن نوک تیز و بیضوی و دم برگهای آن قرمز رنگ است و به درخت زیبائی مخصوصی میدهد گلهای میخک کوچک و مجتمع بهصورت خوشههائی شامل ۱۰ تا ۲۵ گل میباشد. وجه تسمیه این درخت بدین دلیل است که غنچههای خشک شده آن که کوچک و به طول یک سانتیمتر است به شکل میخ کوچک میباشد.
دانلود پاورپوینت بهداشت محیطی
مسمومیت غذایی
تصور کنید کمی از غذای چند روز پیش در یخچال مانده است. شما احساس گرسنگی شدیدی میکنید و چیزی دیگر برای خوردن پیدا نمیکنید. وقتی غذا را برمیدارید تا بخورید، احساس میکنید بوی عجیبی دارد؛ اما از آنجایی که خیلی گرسنه هستید، حتی آن را گرم نمیکنید و میخورید. اما چند ساعت بعد احساس بدی به شما دست میدهد؛ طوری که فکر میکنید مریض شدهاید. کمکم در شکم خود درد پیدا میکنید. این درد متناوباً کم و زیاد میشود تا بالاخره غذا را بالا میآورید.
این اتفاق، مسمومیت غذایی نامیده میشود. کسی در غذایی که خورده بودید سم نریخته بود، اما باکتریها در غذا رشد کرده بودند و باعث مسمومیت و مریضی شما شدند. مسمومیت غذایی ممکن است خفیف باشد و مدت زمان کوتاهی آزارتان دهد، یا میتواند شدید باشد و طول بکشد. حال بیاید ببینیم چگونه میتوان از مسمومیت غذایی جلوگیری کرد.
مسمومیت غذایی چیست؟
حال که در مورد مسمومیت غذایی و علت آنکه باکتریهای مضر است اطلاعاتی به دست آوردید، شاید با خود فکر کنید بهترین راه پیشگیری از مسمومیت، خلاص شدن از شر تمام باکتریها باشد. اما این کار شدنی نیست. باکتریها همیشه و همه جا هستند؛
در تمام غذاهای ما؛ حتی بعضی از انواع باکتریها برای بدن مفید و لازماند. امکان دارد گیج شده باشید؛ اما همینقدر بدانید که آن دسته از باکتریها که در غذای ماندهی قدیمی هستند، میتوانند برای سلامتی شما مضر باشند. آن چیزی که لازم است بدانید این است که باید یاد بگیرید چگونه از شر آن باکترها خلاص شوید
بهداشت فردي :
کليه کارگران موظفند کارت بهداشت معتبر در محل کار خود داشته باشند .
سرپرستان موظفند که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداري نمايند .
کارگران موظفند اصول بهداشت فردي را کاملا” رعايت نموده و به دستورهايي که توسط کارشناس بهداشت داده مي شود عمل نمايند.
کارگران رستوران بايد ملبس به کلاه ، دستکش ، روپوش وکفش مناسب و کاملا” تميز و بهداشتي باشند