و خوشبو شدن دهانشان استفاده میکردند اما به نظر میرسد صنعت جهانی ۳۰
میلیارد دلاری تولید آدامسها و پودرهای سفید کننده در عصر حاضر به اندازه
روشهای طبیعی گذشتگان در این زمینه مفید و موثر نبوده است.
به
گزارش ایسنا، در واقع بیشتر آدامسهایی که امروزه تولید میشوند مملو از
مواد شیمیایی سمی، رنگهای مصنوعی، مواد شیرین کننده و طعمدهندههای
مصنوعی هستند.
به
رغم اینکه دندانپزشکان ادعا میکنند جویدن آدامسهای بدون قند برای کاهش
پلاک و پوسیدگی دندانها مفید است اما در این مقاله هشت دلیل قانع کننده
ارائه شده که شما را وادار میسازد این عادت نامناسب و مضر را ترک کنید.
این هشت دلیل عبارتند از:
۱-جویدن آدامس فشار مضاعفی را بر غضروف ضربهگیر در مفاصل آرواره شما وارد
میکند و موجب میشود که تا پایان عمر در فک خود احساس درد و ناراحتی داشته
باشید. حتی عضلات آرواره ممکن است در اثر جویدن زیاد آدامس سفت شده و موجب
بروز سردردهای مزمن شوند.