بهداشت حرفه ای
بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست.

ادویه‌های سلامتی
_______________________________

 
مصرف ادویه‌ها از افزایش میزان انسولین و تری‌گلیسیرید بعد از صرف غذا پیشگیری به عمل می‌آورد.
 
_______________________________
 
معمولاً اکثر افراد، غذاهای ادویه‌دار را دوست دارند و از ادویه‌ها در تهیه‌ی غذاهای خود استفاده می‌کنند.
اما اگر از آن دسته افرادی هستید که میانه‌ی خوبی با این دنیای رنگارنگ و متنوع ندارید توصیه می‌کنیم در رویه‌ی خود تجدید نظری کرده و ادویه‌ها را دریابید.
 

 
به گفته‌ی محققان دانشگاه ایالت پنسیلوانیای ایالات متحده‌ی امریکا، مصرف ادویه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها اجازه نمی‌دهد میزان انسولین و تری‌گلیسیرید بعد از صرف غذا افزایش یابد و به این ترتیب خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.
 
محققان تأثیر ادویه‌ها را روی 6 مرد 30 تا 65 ساله که دارای اضافه وزن بودند مورد بررسی قرار دادند. در ابتدا داوطلبان روزانه غذاهای بدون ادویه و سپس در هفته‌ی بعد غذاهای ادویه دار مصرف کرند. این ادویه‌ها شامل ادویه های رزماری، آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه، تخم میخک، پودر سیر و پاپریکا بودند.
 
محققان میزان انسولین و تری‌گلیسیرید داوطلبان را قبل و همچنین بعد از صرف هر وعده‌ی غذایی می‌سنجیدند.
 
 
مصرف ادویه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها اجازه نمی‌دهد میزان انسولین
و تری‌گلیسیرید بعد از صرف غذا افزایش یابد و به این ترتیب خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد
 

محققان بعد از مقایسه‌ی میزان انسولین و تری‌گلیسیرید افراد بعد از صرف غذای بدون ادویه و غذاهای ادویه‌دار به این نتیجه رسیدند که میزان انسولین بعد از مصرف غذاهای ادویه‌دار به میزان 21درصد و میزان تری‌گلیسیرید به میزان 31 درصد کاهش می‌یابد.
 
از این گذشته بررسی‌ها نشان داد بعد از صرف غذاهای ادویه‌دار مقاومت آنتی‌اکسیدانی 13 درصد افزایش می‌یابد.
 
منبع :  تبیان






تاریخ: یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:ادویه‌های سلامتی,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی